silver backpack red outfit black skirt

Ţinutele monocrome: cum să le faci şi mai interesante

Ţinutele monocrome reprezintă o parte clasică în fashion. Întodeauna se va găsi un designer să le reinterpreteze, câteva vedete să le adopte imediat şi iată cum au revenit în tendinţe. Însă, aşa cum bine ştii, ideal este ca stilul personal să se contureze dincolo de tendinţele de moment. De aceea, îmi place să am câteva piese în garderobă din care să pot alcătui la nevoie o ţinută monocromă. With a twist însă, pentru că îmi place monotonia până la un punct. De exemplu, îţi propun să accesorizezi la ţinuta preferată o geantă sau o pereche de pantofi altfel, care să spargă tiparul. Hai să îţi arăt câteva exemple pe care le găsesc interesante.

All white

Clasic, simplu, linii elegante. O ţinută preţioasă, delicată. Pentru ea, am două variante: geanta Lyria Sebille Red Poppies, cu accente suave de maci roșii delicaţi, dar şi Sebille Zen – Airy Blue dacă vrei să te faci remarcată.

All black

Un alt „clasic” al ţinutelor, merită o accesorizare pe măsură. Pentru ţinute mai sobre, rucsacul Juno Vergul, iar pentru când vrei să fii remarcată, încearcă veselul galben din colecţia RomânIA – Moldova.

All red

Roşul este o culoare senzaţională, care însă trebuie purtată doar de cele care se simt bine când întorc privirile. Este o culoare energizantă, aşa că va rămâne mereu printre alegerile clasice pentru o ţinută de seară, de petrecere. Sia Music şi roşul fac casă bună în această combinaţie, iar când vrei puţin contrast, poţi opta pentru gri şi un motiv tradiţional – RomânIA Maramureş.

All burgundy

O nuanţă apropiată de roşu, însă mai sobră, mai uşor de purtat. Potrivită şi pentru seară, dar şi pentru o ţinută office. Aşa că i-am găsit două perechi. Un plic simplu, cu motiv tradiţional – Ardeal, dar şi o geantă clasică, foarte elegantă: Adelle Infinito.

All green

Verdele este totuşi culoarea anului 2017, aşa că nu poate fi ignorat. Dacă nu vrei să mergi pe o nuanţă deschisă cum este Greenery, verdele smarald va fi mereu în tendinţe. De data aceasta îţi propun un plic cu motive floral-tradiţionale – Winx, dar şi o agendă, din colecţia lansată în această iarnă – Diente de Leon.

Care este combinaţia ta preferată?

Foto: Pinterest.com, Lyria.ro