Lyria, intalnirea cu jurnalistii si bloggerii de fashion

Dupa doi ani, timp in care brandul Lyria a ajuns la maturitate, a venit si momentul ca gentile si cea mai noua colectie de agende pictate sa iasa „in lume”. Adica la o intalnire tete-a-tete intre cea care a creat brandul, Armina Popeanu, creatiile sale si jurnalistii si bloggerii.

 

Intr-o atmosfera casual, intr-o dimineata friguroasa, toti cei care au vrut sa cunoasca mai indeaproape povestea Lyria si-au dat intalnire la Laboratorul de Cocktailuri din Centrul Vechi al Capitalei. Vedetele colectiilor noastre au reprezentat punctul de atractie principal, dupa cum se poate si observa din imagini.

Armina Popeanu, fondatoarea povestilor pictate, a povestit cate putin din secretele celor doi ani de existenta ai Lyria. Alaturi de ea, una dintre sustinatoarele brandului, vedeta TV Bianca Ionita. Aceasta a apreciat nu doar calitatea materialelor folosite pentru realizarea gentilor si agendelor Lyria, ci si designul acestora si faptul ca fiecare obiect reprezinta o manifestare a viziunii artistice a Arminei.

Intalnirea cu jurnalistii si bloggerii de fashion a fost un prilej bun pentru a lansa si cea mai noua colectie Lyria: agendele personalizate, un accesoriu esential pentru orice femeie eleganta si organizata, un cadou perfect de Craciun care te va insoti tot anul ce vine.

Evenimentul Lyria s-a incheiat cu o tombola speciala, la care au participat toti cei prezenti. Castigatoarea tombolei este Andreea Leta, stilist si jurnalist Marie Claire, care a castigat un plic Zoe, ce spune povestea Bubble.

Felicitari! Speram ca este un dar perfect pentru Mos Nicolae!

 

Mulțumim tuturor celor care au avut grija in detaliu de toate amanuntele acestui eveniment: RIBBON’D, Volker Vornehm, Laboratorul de Cocktailuri.