De ce ar trebui să ai mereu în geantă o agendă: 5 motive

S-au scris şi spus atâtea despre misterul şi dezorganizarea din geanta unei femei. Adevărul însă îl ştim doar noi: în tot haosul, oricât ar fi de mare, există o ordine pe care numai noi o înţelegem. Aşa funcţionăm, aşa ne… organizăm, paradoxal. Există însă şi un alt aspect al acestei ordini, la care eu, personal, nu fac rabat şi recomand oricui să facă acelaşi lucru: organizarea timpului. Pentru asta, ai nevoie de o agendă. De ce?

  1. Agendă egal organizare

Este de altfel cel mai important motiv, că doar de aici am plecat, nu? În agendă îţi poţi trece întâlnirile, îşi poţi face lista cu „to do”, poţi să ai o privire de ansamblu asupra întregii săptămâni şi, evident, nu mai uiţi de aniversări sau alte evenimente importante. În plus, satisfacţia cu care vei tăia ceva de pe lista de „to do” cu pixul nu se poate compara cu un delete pe telefon sau calculator.

  1. O manieră elegantă de a te eschiva

Ştii vorba aceea cu „stai să-mi consult agenda?”. Este cât se poate de actuală. Atunci când vrei să eviţi o întâlnire sau pur şi simplu nu vrei să te aglomerezi, poţi scoate agenda frumos din geantă şi o poţi consulta preocupată. Să fim sincere, toţi avem nevoie de o scuză la un moment dat, iar aceasta poate fi una frumoasă şi cu tact.

  1. Scrisul de mână este şic

Da, scrisul de mână a revenit în tendinţe. Desigur, pentru cele care nu au renunţat niciodată la pix şi hârtie nu este o noutate, dar pentru cei ancoraţi în tehnologie poate fi o schimbare benefică. Toţi avem nevoie de o pauză de la gadgeturile ce ne „ocupă” viaţa.

  1. Nu poţi da „delete” din greşeală

Frumuseţea agendei este că nimic din ce scrii în ea nu se poate pierde. Fără erori de soft, fără delete din greşeală, fără ecrane sparte. Şi, să fim serioşi, cine ar fura o agendă?

  1. Poţi să transmiţi un mesaj

Agenda transmite un mesaj despre tine şi personalitatea ta. De aceea, îţi recomand să alegi agendele Lyria. Sunt din piele naturală, de cea mai bună calitate, sunt pictate manual, sunt unicat. Le poţi personaliza după propriul plac sau poţi alege unul dintre cele 8 modele care au fost deja expuse pe site. Dacă vrei să începi 2017 mai organizată şi mai şic, nu uita de agenda care spune o poveste. Povestea ta pictată.