Geanta – un accesoriu important pentru ţinuta noastră?

Îmi amintesc că mai toate femeile adulte din copilăria mea aveau o singură geantă. Cel mult două. Una de vară şi una de iarnă. De obicei neagră  „să meargă” la orice sau faimosul bej, pentru sezonul cald. Obligatoriu încăpătoare. Şi pentru portofel, chei, un ruj, dar şi pentru sacoşa de piaţă, sandvişul pentru job şi cine mai ştie ce. Din fericire, lucrurile s-au schimbat.

Acum avem o geantă mare, dar şi una mică. O geantă statement. Un clutch. O geantă de ocazie. O geantă pentru ţinuta preferată. O geantă pentru ţinute casual. Alta pentru când vrei să fii light. Tote pentru cumpărături. Una galbenă. Şi lista poate continua. Cum a devenit geanta atât de importantă pentru ţinuta noastră?

Cred că importanţa accesoriilor a crescut odată cu dorinţa fiecărei femei de a ieşi în evidenţă în sensul cel mai bun al cuvântului. Pentru că, din punctul meu de vedere, geanta este accesoriul care spune cele mai multe lucruri despre tine. O foloseşti pentru scopul ei utilitar, dar şi pentru a-ţi întregi sau scoate din anonimat ţinuta. Adevărul este că orice alegere ai face, de fapt transmţi ceva despre tine, despre personalitatea ta. De aceea, geanta, în opinia mea, ar trebui să arate impecabil: de la materialul din care este făcută, până la cusături, model, culoare… Nu preţul defineşte o geantă, ci aceste detalii. Cu cât sunt mai aproape de perfecţiune, cu atât vei ştii că alegerea pe care ai făcut-o este una potrivită.

Unul dintre motivele pentru care există Lyria este faptul că am crezut întotdeauna în lucruri care te diferenţiază, care spun o poveste, povestea ta. Diferită de orice altă poveste. Care îţi pune în lumină acea trăsătură de personalitate care te face altfel. Fie că eşti o persoană pragmatică sau visătoare, fie că eşti mai copilăroasă sau mai sobră, când nu vrei să spui aceste lucruri direct, le poţi sugera prin alegerile de fashion potrivite.

Tu cum eşti?