Cum îţi alegi geanta perfectă?

Cum îţi alegi geanta perfectă?

E adevărat, există genţi „nemuritoare”. Sunt create de Chanel, de Hermes, de Dior şi de alte branduri celebre. De cele mai multe ori, nu ni le permitem. Sunt out of reach din raţiuni lesne de înţeles. Dar acest lucru nu înseamnă că nu putem învăţa de la aceste branduri.

Câteva lecţii importante pe care le-am învăţat nu au legătură cu suma investită într-o geantă. De exemplu, versatilitatea. O geantă cu un design versatil poate fi purtată şi la o ţinută casual şi la una elegantă. Poate transcende culoarea şi se adaptează ţinutei tale.

O altă lecţie importantă este că geanta spune o poveste. Aşa cum Grace de la Hermes spune povestea unei prinţese, la fel o geantă croită pentru tine îţi va spune povestea indiferent de când o porţi, unde şi cu ce.

Nu în ultimul rând, este important să îţi studiezi stilul de viaţă. Degeaba vrei o geantă de mărimea unui clutch, dacă necesarul tău zilnic necesită un tote. Gândeşte-te dacă poţi renunţa la ceva din geanta ta de acum sau dacă ai mai avea nevoie şi de alte obiecte înainte de a face o nouă achiziţie. După ce ai terminat „inventarul” stabileşti dimensiunea.

Privirea de ansamblu este la fel de importantă. Dacă tu eşti minionă, o geantă oversized ar putea fi prea mult pentru tine. Dacă eşti foarte înaltă, poate ar trebui să dai o şansă unor modele la care poate nu te-ai gândit până acum şi lista poate continua. De aceea, probează. La fel ca şi pantofii, genţile trebuie să ţi se potrivească. Nu contează brandul, cât „chimia”.

O ultimă lecţie despre care vreau să amintesc este preţul. În general, calitatea costă. Pielea de calitate se aşează şi rezistă altfel. Cusăturile făcute cu simţ de răspundere vor rezista în timp. Pictura de calitate nu se va estompa, nu-şi va pierde din strălucire. Şi da, chiar dacă vei da mai mult pe o geantă, aminteşte-ţi că este o investiţie în imaginea ta. În plus, să recunoaştem, nimeni nu-şi cumpără o geantă în fiecare zi, aşa că merită să pui deoparte ceva bani mai mult timp pentru a face alegerea cea mai bună.