5 genţi pe care orice femeie trebuie să le aibă

Dacă aş fi scris despre genţile pe care ni le dorim sau pe care le avem, probabil că ar fi fost 10, 15, 30 de poşete în titlu. Dar experienţa mi-a demonstrat că există un must doar în cazul a cinci dintre ele. Odată ce le ai pe acestea, te poţi descurca în orice situaţie.

  1. Un clutch

Nu este cel pe care îl porţi cel mai des, dar este un tip de poşetă fără de care nu poţi „trăi”. Este esenţial în ţinutele elegante, dar şi în cele casual. Îl poţi lua la un brunch, la o cină, la o ieşire cu prietenele sau la o întâlnire hot. Vestea bună e că există un clutch pentru orice buget. Încearcă un clutch pictat de la Lyria pentru un efect wow.

Lyria.ro
  1. O geantă pentru job

… care să se potrivească nevoilor tale. Aş spune că este esenţial acest lucru, mai ales dacă ai de luat cu tine în fiecare zi laptopul, o agendă sau dacă nevoile tale înseamnă doar portofelul, un ruj şi o agendă de buzunar. Culoarea trebuie să fie versatilă, în tonuri neutre, potrivite pentru zi. În noua colecție Letizia a brandului Desirette sigur vei găsi ceva care să ți se potrivească.

Letizia P – Desirette.ro
RomanIA – ziua IEI 2016 – Lyria.ro
  1. O geantă încăpătoare

Un tote, mai precis. Dar să fie poate şi puţin compartimentat. Suficient cât să nu cauţi înnebunită telefonul, dar mare încât să pui şi câteva cumpărături, să iei şi laptopul sau echipamentul pentru piscină. Ştiţi voi, o geantă maaare!

Ela Winered Europe – Tote -Lyria.ro

 

  1. O geantă poştaş

Chiar dacă poate nu te reprezintă, să ştii că este de folos când vrei să ai mâinile libere, dar nu ai nevoie de o geantă mare. Alege un model şic sau o geantă pictată care să te reprezinte.

Fayette Gossip Messenger Bag Handpainted Handcrafted
Fayette Gossip – Messenger Bag – Lyria.ro
  1. O geantă statement

Ai auzit probabil această sintagmă de un milion de ori. Statement a ajuns sa fie folosit cam des și pentru orice, de dragul de a vinde. O geantă statement, însă, înseamnă o geantă care te reprezintă. Care are ceva din personalitatea ta, care vorbeşte despre tine fără ca tu să spui efectiv ceva. Alege tu forma şi culoarea, însă fii sigură că reprezintă un statement. Despre tine. Şi ce poate vorbi mai frumos despre tine decât o geantă din piele, pictată manual? Alege un rucsac, o geantă retro sau orice altceva te reprezintă.

Letizia P – Desirette.ro