Despre mine

Despre mine…

“I don’t design clothes, I design dreams” – Ralph Lauren

Mă numesc Armina Letiția şi am… Nu, de fapt nu asta vreau să vă spun aici. Acest site nu este despre mine. Ci despre cum am reuşit să îmi îndeplinesc un vis. Acela de a merge în fiecare zi la job zâmbind.

Dacă ar fi să mă iau după diplomele adunate, aş putea să vă spun că sunt arhitect, decorator de interioare, designer vestimentar, stilist şi, de curând, designer de pantofi. Dar dincolo de aceste titluri şi meserii, pur şi simplu sunt o persoană care adoră să schieze, să călătorească, să conceapă genți și mai nou pantofi și să spună povești. O persoană căreia îi place să se joace cu culorile, cu texturile, cu formele (deh, defect profesional) şi care, ca mai toare femeile, iubeşte genţile. Aşa că le-am adunat pe toate şi le-am transformat din pasiuni în viaţa mea de zi cu zi.

Aşa a început aventura Lyria. Şi pentru că ştiu cât de important este pentru o femeie să se simtă frumoasă, apreciată, altfel, Lyria a devenit „povestea ta pictată”. În doi ani de existenţă a acestui vis, genţile Lyria au spus peste 600 de poveşti. În România, la Londra, la Paris sau la Milano, chiar şi mai departe de Europa. În doi ani, am învăţat că în jurul meu sunt o mulţime de femei frumoase, de femei care îşi doresc să se diferențieze, cărora nu le este teamă să fie diferite. Datorită lor şi datorită celor care cred în bunul gust, în eleganţă şi rafinament, povestea Lyria merge mai departe, creşte şi devine mai frumoasă pe zi ce trece.

Te invit să păşeşti în universul Lyria, să explorezi, să-ţi pui amprenta pe propria poveste pictată! Iar aici, pe armina.popeanu.ro, vei găsi frânturi din ceea ce mă inspiră, din ce mă face să merg mai departe, din ce descopăr zi de zi în lumea fascinantă a catwalkurilor lumii şi nu numai.

So… Let’s talk about bags!

#instagram